Hae
Sydän vähän kallellaan

Kuulumisia syyslomalta

Heippa pitkästä aikaa. Tässähän näyttäisi olevan lähes kuukauden mittainen kirjoitustauko, pahoittelut siitä. En ollut aikeissa olla näin pitkää aikaa täältä blogista pois, mutta näin se aika vain on hurahtanut. Onko teitä täällä enää ketään lukemassakaan, heh? Mä itse luen edelleen blogeja ja musta on ihanaa, kun osa bloggaajista kirjoittaa usein.

Mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu hyvää. Lasten viikon mittaisella syyslomalla pidettiin Johnnyn kanssa molemmat torstai ja perjantai vapaata tai no melkein vapaata. Perjantaina mulla oli yksi asiakas aamupäivästä hoidossa ja Johnnylla oli yhdet urakkaneuvottelut etänä. Nauratti, että tässä ollaan nyt niin yrittäjiä molemmat.

Loman aluksi oli tarkoitus mennä koko perhe uimahalliin, mutta Milo veisteli puuta ja puukko luiskahti käteen ja haava jouduttiin liimaamaan. Tehtiin sitten suunnitelmiin muutos ja pojat menivät keilaamaan ja minä menin Nupun, Amalian ja Amalian ystävän kanssa uimaan. Amalialle oli kiva saada kaveri mukaan, sillä Nuppu uiskentelee lastenaltaissa ja Amalia haluaa hyppiä ja uida isommissa altaissa. Niinpä isot tytöt saivat mennä uimahallissa kahdestaan ja me leikimme ja uimme Nupun kanssa. Oli oikein mukavaa ja käytiin Nupun kanssa pari kertaa saunomassa. Pikkuinen heitti niin kovin löylyä.

Pojilla oli mennyt keilaus hyvin. Milo oli keilaamassa ensimmäistä kertaa. Poika sanoi, että siellä piti laittaa jalkaan sellaiset pellekengät, heh.

Torstaina meidän vanhempien vapaapäivänä lähdimme Korkeasaareen. Nuppu odotti tätä kovasti ja puhui koko ajan eläinsaaresta. Päivä oli kaunis, hieman vilpoinen ja nähtiin paljon eläimiä. Meillä oli eväät mukana ja niitä naposteltiin aina välillä. Kävelyä tuli paljon ja lopussa Nuppu alkoi väsähtää. Kotimatkalla oli hiljaista porukkaa.

kuulumisia

kuulumisia

Perjantaina lapset ja Mauno menivät mummin ja fafan luokse yökylään. Me lähdimme päivällä Johnnyn kanssa I love me-messuille, sillä siellä oli messupaikka Brain Relief-hoidon kehittäjällä yhtiökumppaninsa kanssa. Heillä oli myös puolen tunnin mittainen puheenvuoro uudesta Auvo-hoidosta, joka lanseerattiin messuilla. Hoidon kehittäjä Jouko Kivimetsä on kehittänyt Auvo-hoidon ja se löytyy nyt minunkin yrityksen palveluista Brain Relief-hoidon lisäksi.

Koulutetut Auvo-hoitajat tekivät messuilla 25 minuutin rentouttavaa Auvo-hoitoa ja minäkin pääsin messuille töihin tekemään hoitoa sunnuntaina. Neljän tunnin työvuoron aikana käväisin nopeasti vessassa, mutta muutoin asiakkaita oli koko ajan. Oli ihanaa tehdä hoitoa eikä hälyinen messu ympäristö haitannut yhtään, vaikka ennen messuille saapumista mua jännitti kamalasti. Sitä uppoutui täysin hoidon tekemiseen ja kaksi asiakkaista jopa nukahti käsittelyyni. Messu olosuhteissa asiakkailla oli vastamelukuulokkeet, joista hoitomusiikki soi. Mulla oli myös kuulokkeet, jotta pysyin hoidon tahdissa. Oli mieletön kokemus ja parasta oli tavata hoidon kehittäjä Jouko, hän on yksi kultaisimmista ihmisistä ketä olen tavannut.

kuulumisia
Sunnuntaina tein vielä harjoitushoidon Amalialle ennen messuja

Perjantaina kierreltiin Johnnyn kanssa messut aika nopeasti ja lähdettiin sitten Lohjalle syömään yhteen meidän lemppari ravintolaan. Illasta saunottiin, syötiin karkkia ja makoiltiin sohvalla katsellen sarjoja. Oli tosi kiva ja rentouttava päivä ja ilta. Nukahdettiin sohvalle ja nukuttiin siinä koko yö.

Syysloma tuli lapsille tarpeeseen, nyt jaksaa taas ahertaa koulutyön parissa. Tällä viikolla ollaan juotu ensimmäiset glögit, Nuppu puhuu aina joulumehusta. Koko kotiin leijailee ihana jouluntuoksu, kun keittelee glögiä.

Milo oli torstaina koulun halloweendiskossa ja oli tykännyt kovasti. Kertoi tanssineensa ja oli saanut käteen hämähäkki maalauksen. Amalia passasi diskon, ei kuulemma kiinnostanut.

Eilen illasta isommat lapset saivat valvoa. Laitoin Nupun nukkumaan ja Johnnyn tultua sählystä pojat lähtivät ostamaan kaupasta herkkuja. Amalialla oli ystävä myöhään kylässä ja tytöt hengasivat Amalian huoneessa. Me saunoimme Johnnyn ja Milon kanssa kolmisin ja katselimme Milon valitsemaa elokuvaa. Milo makoili peiton alla Johnnyn kainalossa ja pyysi mua tekemään Brain Relief hoidosta jalkojen osuuden. Oli siinä pojalla aika hyvät oltavat. Jalkojen hoidon jälkeen poika kääntyi ja asetteli tyynyn mun syliin ja pyysi vielä hieromaan pään. Milo nukahti kesken elokuvan Johnnyn syliin ja me vanhemmat jatkoimme iltaa oman sarjan parissa. Mä nukahdin sohvalle ja nukuin siinä koko yön kuin tukki heräämättä kertaakaan. Tähän aamuun heräsin seitsemältä virkeänä ja hyvät yöunet nukkuneena.

Tänään on ohjelmassa kurpitsan kaiverrus yhdessä lasten kanssa ja jossain kohdin lapset lähtevät karkki ja keppos-kierrokselle. Ehdotin perheelle eilen, josko tekisimme tänään vähän pihahommia ja Johnny totesi jos lähtisimme vähän eräilemään jonnekin, kun viimeksi Karnaistenkorvessa oli niin kivaa. Noh sanoin miehelle, että tänään eräillään ihan omalla pihalla, jotta saadaan piha siistiksi tai ainakin hieman edes siistimmäksi.

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *