Hae
Sydän vähän kallellaan

4-vuotis synttärit ja ihana retki laavulle

Heippa ja ihanaa syksyistä lauantaita! Heräsin tähän päivään ensimmäisenä ja koko muu perhe vielä nukkuu. Ihanan rauhallista ja hiljaista. Tämä viikonloppu on kaikilla meillä vapaa ja lähdemme pienelle retkelle yhdessä koko perhe. Teemme metsäretken Karnaistenkorpeen, jossa on laavu kauniilla paikalla veden äärellä. Otamme mukaan makkaraa nuotiolla paistettavaksi ja ehkä jotain makeaa myös. Reitti laavulle on kaunis ja lapsille tämä on kiva seikkailu.

retki

Kävimme samaisella retkipaikalla edellisviikolla Nupun syntymäpäivänä ystäväni, hänen poikansa ja heidän kahden koiran kanssa. Lapset nauttivat kovasti ja me ystäväni kanssa samaten. Rakas ystäväni yllätti Nupun retki versioisella synttärikakulla ja tämä oli tosi liikuttavaa. Totesimme yhdessä, että tälläisiä retkiä pitäisi tehdä enemmän. Metsässä on jotain niin rauhoittavaa ja kaikki ovat hyvällä tuulella.

retki

Viime sunnuntaina vietimme Nupun 4-vuotis synttäreitä sukulaisten kesken. Oli aivan ihanat juhlat ja viimeiset vieraat lähtivät vasta illansuussa. Nuppu nautti juhlista ja sai toivomiaan Ryhmä Hau juttuja valtavasti. Kaverisynttärit ovat vielä järjestämättä, kun en ole saanut aikaiseksi tehtyä kutsuja, mutta josko maanantaina saisi kutsut annettua kerhokavereille. Nuppu odottaa niin kovin kaverisynttäreitä, ne ovat hänelle tärkeät!

retki

retki
Mun äiti leipoi kakun ja se oli todella hyvää, kuten myös anopin leipoma kinkku -ja katkarapupiirakka ja mokkapalat. Itselle ei jäänyt tehtäväksi kuin ruisnapit kylmäsavulohitäytteellä, kun toiset olivat niin innokkaita leipureita!

Viime lauantaina olin reissuhommissa Siuntiossa. Tein siellä Brain Relief-hoitoa neljälle asiakkaalle ja kaikki tulevat uudestaan. Hoitoahan suositellaan kolmen kerran sarjahoitona ja sen jälkeen voi käydä aina silloin kun tuntuu siltä, että kaipaa pysähtymistä. Mulla on jo useampi vakioasiakas ja muutama on käynyt hoidossani miltein kymmenen kertaa. Tämä on huikeaa.

Vielä en ole mainostanut kotikäyntejä, mutta niistä voidaan sopia, jos hoidettavia on vähintään se neljä samassa paikassa. Eli jos haluat, että tulen hoitoa tekemään luoksesi, niin laita viestiä. Vantaan Koivukylässä mulla on tilat, joten sinne voi tulla hoitoon viikonloppuisin, viestiä vaan niin sovitaan aikatauluista. Suosittelen hoitoa lämpimästi.

retki

Nyt täällä alkaa osa perheestä heräilemään. Nuppu haki heti Ryhmä Hau-vahtitornin ja halusi samaisen ohjelman telkkarista päälle. Ostin tuon tornin vitosella yhdeltä Facebook-kaverilta. Milo makoilee peiton alla ja katselee puhelimesta videoita, muut nukkuu edelleen. Maunokaan ei ole jaksanut vielä nousta.

Ennen retkelle lähtöä olisi hoidettava kauppareissu ja keksittävä hyviä ruokia viikonlopuksi. Vinkkejä saa heittää! Sämpylöitä voisi leipoa sunnuntaiaamuna. Mietin jos näpyttelisin kauppakassitilauksen ja noutaisin sen alkuviikosta. Ei tarvitsisi tänään kaupasta ostaa niin paljoa.

Retken jälkeen sitten ruuanlaittohommia, takka päälle ja illasta saunaan. Kuulostaa ihanan rentouttavalta. Sunnuntaina lähdemme katsomaan Johnnyn futismatsia Karkkilaan.

retki

Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua kaikille <3

Yksi kommentti

  1. Nadja kirjoitti:

    Leppoisaa ja nautinnollista viikonloppua koko perheelle! Ja lämpimiä onnitteluja 4v Nupullle täältä Tampereelta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *