Hae
Sydän vähän kallellaan

Hyvän mielen viikonloppu

Tämä viikonloppu on ollut ihana. Mitään erityistä ei ole tapahtunut, mutta on vain ollut mukavan leppoisaa ja toisaalta touhukasta. Ollaan saatu paljon aikaiseksi, mutta vietetty myös lasten kanssa rauhassa aikaa.

Eilen mulla oli hoidossa kaksi asiakasta, ensin aamupäivällä ja sitten iltapäivästä toinen. Johnny kävi aamusta pienempien lasten kanssa vanhemmillaan ja Amalia oli Iida-serkun luona koko päivän. Iltapäivästä Johnny lähti Nupun ja Milon kanssa sieneen eväiden kanssa, jotta sain työrauhan. Pian valmistuu työtila ja sitten ei tarvitse lähettää perhettä kotoa pois. Hoidosta saamani palaute on ollut mieletöntä, olen ollut aivan häkeltynyt ja niin kiitollinen.

Nuppu ei ole nukkunut ollenkaan päiväunia viikonloppuna ja eilen hän väsähti aivan totaalisesti jo kello kuusi. Kamala itkuhuuto ja lopulta pieni simahti mun kainaloon sohvalle. Kannoin hänet sänkyyn ja muru nukkui aamukuuteen saakka.

Nupun käytyä yllättäen yöunille päätin lähteä katselemaan siskonpojan jääkiekkopeliä ja hain Amalian kotiin sen jälkeen.

Olimme ostaneet herkku iltapala tarpeet meille aikuisille ja oli tarkoitus viettää ilta kahden, mutta päätimme antaa isompien valvoa meidän kanssa. Haettiin heille makkaraperunat ja me vanhemmat nautittiin meidän iltapala, jonka Johnny valmisti yhdessä Milon kanssa.

Söimme ja katselimme samalla Johnnyn kanssa Huuhkajien futismatsia, Amalia katseli omia videoita ja Milo seilasi ympäri ämpäri. Kerran korotin ääntäni, kun meni hermo siihen jatkuvaan liikkumiseen. Milo on muuten tykännyt tosi paljon tästä Brain Relief-hoidosta, se rauhoittaa häntä todella paljon ja hipsutan häntä useamman kerran päivässä ja iltaisin nukkumaan mennessä hellin hänen päätä ja Milolla on jo tietyt lempparijutut, mitä hän pyytää mua tekemään.

Suomen matsin jälkeen Amalia selaili leffatarjontaa, jonka yhdessä katsoisimme poikien mentyä Milon huoneeseen ”lanittamaan”, eli pelaamaan pleikkaria yhdessä. Mieleistä leffaa ei löytynyt ja Amalia ehdotti, josko katselisimme Supernannya. Tykätään molemmat tästä sarjasta emmekä ole kolmannesta kaudesta nähneet kuin yhden jakson. Makasimme kainalokkain sohvalla yhteisen peiton alla ja nautimme ohjelmasta. Siinä oli vilkas poika ja molemmat totesimme useampaan otteeseen miten suloinen hän olikaan. Supernanny on loistava ohjelma ja perheet saavat aina hyviä työkaluja käyttöönsä.

viikonloppu

Johnny nukkui pidempään lauantaina ja tänään oli mun vuoro. Heräsin vähän vaille kymmenen. Lapsilla oli tanssit menossa ja jäin heitä ihailemaan kahvikuppi kourassa. Yhdeltätoista mun äiti tuli hakemaan mua ja Amaliaa ja lähdimme kohti Mustia ja Mirriä yhdessä siskon ja hänen lapsien kanssa. Ostimme meidän tulevalle Mauno-hauvalle kaikkea tarpeellista, kuvaan ostokset teille ja esittelen täällä blogissa.

Samalla reissulla piipahdimme nopeasti Rustassa, josta nappasin kahdesta tapetista mallipalat mukaan. Mallaan niitä tulevaan työtilaan. Lattiamateriaaleja tuli myös katseltua ja taidan ostaa edullista laminaattia, sillä tila ei ole kovin suuri ja sinne tulee kuitenkin matto, joka peittää lattiasta aika ison osan. Tietysti tykästyin laminaattiin, jonka hinta oli reilu 16e neliö, mutta luulen että mennään sillä vitosen maksavalla.

Käytiin porukalla vielä Hesessä syömässä ja Iida lähti meidän matkaamme meille. Tänään vuorostaan hän on viettänyt meillä koko päivän. Milolla on ollut myös pari ystävää kylässä. Paljonhan nuo isommat viettävät aikaa ystäviensä kanssa.

Nuppu on tänään leikkinyt paljon, katsellut hieman lastenohjelmia, käynyt Johnnyn kanssa kaupassa, ulkoillut ja muovaillut muovailuvahoilla.

Naapuri kävi kysäisemässä, josko heidän poikansa voisi tulla meille illaksi hoitoon. Milo ei ollut vielä silloin kotona, mutta sanoin, että tietysti saa tulla. Musta on aina ihana olla avuksi. Siitä tulee itsellekin valtavan hyvä mieli.

Päivällisen jälkeen Johnny kellahti sohvalle ruokalevolle ja nukahti. Nuppu makoili siinä isin massun päällä ja katseli lastenohjelmia. Ihanan rauhallista.

Nyt alkaa olla jo hämärää. Amalia, Iida, Milo ja naapurin poika leikkivät ulkona poliisia ja rosvoa ja peiliä. Kaikilla näyttäisi olevan oikein punaiset posket. Pian vien Iidan kotiin ja käyn höpisemässä siskon kanssa. Ihana rento viikonloppu <3

Miten teidän viikonloppu on mennyt?

 

 

 

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Mukavan rennosti ilman aikatauluja. Oon ollu kotona pojan kans, käyny salilla ja kattonu telkkaria 🙈

  2. lillamy kirjoitti:

    Olipa kivan kuuloinen viikonloppu <3 Ihanaa että hoidot on sujuneet hyvin ja asiakkaat olleet noin tyytyväisiä, se varmasti motivoi vaan lisää! Mulla oli tosi rauhallinen viikonloppu, olin vaan kotona mutta se tekee välillä ihan hyvää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *