Hae
Sydän vähän kallellaan

Kiitollisuuden aiheita

Kuukausittainen kiitollisuuspostaus tänään.  Kiitollisuuden aiheet heinä- ja elokuussa pääset lukemaan tästä. 

Näistä olen Kiitollinen nyt

 • syksystä ja sen kauneudesta. Hienoista ilmoista ja toisaalta tänään myös tästä synkemmästä sadepäivästä
 • mieli on levollinen tässä tätä postausta kirjoittaessa. On hieman hämärää, vaikka kello on puoli kolme päivällä. Kynttilät palavat pöydällä, Amalia katselee lempisarjaansa sohvalla ja Milo pelailee huoneessaan. Nuppu on päiväunilla ja kahvin rauhassa juotuani päätin alkaa hommiin ja ajattelin, että kiitollisuuspostaus olisi ihana tehdä juuri tänään. Tästä kun tulee aina niin hyvälle mielelle
 • kiitollinen siitä, että saamme ihan pian uuden perheenjäsenen, Mauno-koiran. Tulee hieman vilskettä elämään lisää
 • Brain Relief-koulutuksesta ja harjoitteluhoitojen tekemisestä. Hoitoa on aivan ihana tehdä ja olen ollut tosi kiitollinen saamastani palautteesta
 • mummin hoitoavusta. Nuppu alkaa käymään mummin ja fafan luona hoidossa kerran viikossa. Vien hänet aamusta mummilaan ja haen sitten päiväunille kotiin puolen päivän aikaan. Niinä päivinä, kun päiväunia ei tarvita Nuppu saa olla hoidossa pidempään. Lisäksi hän käy kerhossa kaksi kertaa viikossa

kiitollisuus

 • tulevasta irtiotosta perheen kesken. Lähdetään pienelle yhden yön lomalle ennen koiranpennun tuloa. Sitten kun ei hetkeen raaski mihinkään mennä ilman pikkuista
 • lasten opettajista. Molemmilla lapsilla on tosi huikeat ja sydämellä työtään tekevät opettajat. Tämä on valtavan mahtava juttu eikä tosiaan mikään itsestäänselvyys. Monet opettajat ovat varmasti äärimmäisen uupuneita
 • Milo hämmästyttää edelleen kuinka huolehtivainen hän on koulujutuissa. Heillä on uintiviikko ja eilen illalla sängyssä poika kysyi tiedänkö missä hänen uintikassi on. Sanoin, että luulen sen olevan kodinhoitohuoneessa. Tämän jälkeen poika kysyi olinhan muistanut laittaa uimakamppeet kuivumaan seuraavan päivän uintia varten. Olinhan minä ja hämmästyin miten hän lähti tätä pohtimaan ja muistuttelemaan
 • Johnnysta. Hän on ihana mies. Eilen illalla laitoin lapsia yöunille ja mies kokkasi sillä aikaa meille herkku iltapalan. Olin aikaisemmin sanonut, että olen ihan puhki ja kun tulin makuuhuoneesta pois olohuoneessa paloi kynttilät. Hymyilytti ja tuntui hyvältä, kun toinen ajattelevaisesti oli ne sytyttänyt, kun tiesi että tulisin siitä iloiseksi <3

2 kommenttia

 1. lillamy kirjoitti:

  Oi mitkä kiitollisuuden aiheet <3

 2. Nadja kirjoitti:

  <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *