Hae
Sydän vähän kallellaan

Yksin lasten kanssa ja viikonlopun touhut

Heippa ja kivaa syksyistä sunnuntaita! Meillä on ollut vähän erilainen viikonloppu, kun Johnny on ollut työmatkalla perjantaiaamusta sunnuntaihin. Mun mielestä nämä puolisosta muutaman päivän erossaolot on tehnyt aina hyvää ja lasten kanssa yksinolo menee mukavasti.

Olin jo viikolla ajatellut, että vien lapset HopLoppiin leikkimään lauantaina. He niin tykkäävät siellä touhuta ja siinä olisi mukavaa ajanvietettä useammaksi tunniksi. Amalia toivoi kaveria mukaan ja kysäisin parilta ystäväperheeltä, josko he olisivat lähteneet. Heille ei valitettavasti sopinut ja napattiin sitten naapurista molemmille lapsille kaverit mukaan. Autoon emme kaikki mahtuneet ja Amalia pääsi ystävänsä kanssa ystävän isän kyydillä.

Riekuttiin HopLopissa koko neljän tunnin leikkiaika ja kivaa oli! Nuppu väsähti lopussa, kun ei ollut nukkunut päiväunia ja kotiin päästyä huusi haluavansa jo nukkumaan. Kello ei kuitenkaan ollut vielä kuuttakaan, joten valvoa joutui. Onneksi pieni rauhoittui ja jaksoi seitsemään, jolloin laitoin hänet yöpuulle.

kuulumisia
Esikoisen kanssa kahdestaan laatuaikaa!

Me herkuteltiin poikkeuksellisesti molempina iltoina. Oli namia, sipsiä, dippiä ja limua. Lauantaina ajattelin, että valvomme rauhassa isompien kanssa, mutta Nuppu sieltä heräsikin sitten kesken unien ja huusi kurkkusuorana. Oltiin aika ärsyyntyneitä Amalian kanssa, mutta Milo vähät välitti pikkusiskon huudosta ja empaattisesti lohdutti pientä, joka oli tullut sohvalle. Milo on mainio isoveli ja hän pitää Nuppua aina niin hyvänä. Esimerkiksi lääkärissä Milo pyytää aina tarran myös pikkusiskolle ja jos Nuppu vaikka satuttaa ja alkaa itkeä, niin Milo rynnistää heti omasta huoneesta lohduttamaan ja kysyy mitä tapahtui.

kuulumisia
Milo kalassa Johnnyn kanssa!

Sunnuntaiaamuna lähdimme tyttöjen kesken lenkille kauniiseen syyssäähän, Milo oli ehtinyt jo lähteä kaveria hakemaan. Päätimme käydä kysymässä josko Nupun bestis lähtisi meille leikkimään ja lähtihän hän. Nuppu antoi potkupyöränsä mun kannettavaksi ja nappasi ystäväänsä kädestä ja käveli tämän kanssa meille.

Pienillä oli valtavan ihanat leikit yhdessä. Nupun mielikuvitus on aivan samaa luokkaa kuin Amalialla. Samoja leikkejä mitä Amalia leikki pikkuisena. Pikkutytöt juoksivat myrskyä karkuun takin alle, käärmettä karkuun, oli eväitä pakattuna reppuun, ajettiin autoilla ja vaikka mitä. Kerrassaan ihanaa, että Nupulla on näin läheinen ystävä.

Mehän tutustuttiin aikoinaan tähän perheeseen, kun odotettiin molemmat tyttöjä. Sattumalta Johnny ja Milo bongasivat lenkillä tämän perheen ja Milo löysi Nupun ystävän isoveljestä kaverin. Pojat ovat tosi hyviä ystäviä ja samanikäisiäkin vielä. Joskus sitä ystävystyy ihan sattumalta ja löytää elämään tärkeitä uusia ihmisiä.

Siinä oli vähän viikonlopun juttuja. Muutenkin tänne kuuluu hyvää. Ihan pienesti on välillä stressiä, kun mietin mitä kaikkea on hoidettava yrityksen perustamiseen liittyen. Toisaalta taas nyt on vain tärkeä harjoitella hoidon tekemistä eikä toiminimen perustamisella ole vielä kiire. Olen tehnyt Brain Relief-hoitoa läheisille ja yhdelle hieman tuntemattomammalle ihmiselle. Palaute on ollut ihanaa ja tämä tuntemattomampi asiakas varasi heti uuden hoitoajan seuraavalle viikolle ja osti kolmen kerran sarjahoidon. Arvaatte varmaan, että olin ihan täpinöissäni.

Jalkapallossa meidän joukkueella on vielä kaksi peliä jäljellä. Meillä on mahdollisuus säilyttää sarjapaikka kolmosdivarissa, mutta molemmat pelit on voitettava ja hieman vaikuttaa myös yhden toisen joukkueen pelit. Tämä kausi on mennyt ihan perseelleen, mutta olen silti nauttinut pelaamisesta. Taso on ollut vaan valtavan kova. Pelien jälkeen meillä on tauko, ehkä muutama viikko ajattelisin. Se tulee varmasti tarpeeseen monelle, on ollut pientä loukkaantumista ja varmaan jengiä väsyttää.

Nuppu on täyttänyt 3-vuotta ja olemme juhlineet pienellä porukalla rakkaan synttärit. Kirjoitan kolmevuotiaasta Nupusta oman postauksen pian! Nuppu sai synttärilahjaksi lääkäritarvikkeita, jotka ovat olleet tosi kovassa käytössä. Lisäksi ison nallen, jota hän toivoi. Toinen toive oli iso tabletti, heh nykyajan kolmevuotias voi toivoa sellaistakin. Sitä ei nyt vielä näillä synttäreillä tullut, saa tyytyä edelleen perheen yhteiseen tablettiin. Nuppu sai myös vauvan ja vauvan tarvikkeita, taikahiekkaa, piirtotaulun, palapelin, kyniä, värityskirjan ja rahaa talvipukuun. Meillä oli oikein mukavat juhlat!

kuulumisia

Ihanaa pian alkavaa uutta viikkoa kaikille, nautitaan syksyn kauneudesta <3

2 kommenttia

  1. lillamy kirjoitti:

    Kivoja juttuja olette taas tehneet <3 Ja ihanaa miten huomaavainen ja ajattelevainen Milo on, huomaa miten tärkeä sisko on hänelle <3

  2. Krista kirjoitti:

    Ihanaa, kun lapset saavat käyttää mielikuvitustaan! Saanko kysyä, onko Milolla ja Amalialla ruutuaikaa käytössä? He vain vaikuttavat niin kekseliäiltä, että tuntuu, etteivät hirveästi koneilla pelaile 🙂 Näin netin kautta lukevalle tuntuu myös hurjalta, että Nuppu on jo kolme vuotta – jestas miten aika rientää. Hienoa myös, että olet löytänyt uuden ammatin, josta aidosti nautit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *