Hae
Sydän vähän kallellaan
Kaupallinen yhteistyö

Kauneushuone Pioni ja ripsien kestotaivutus

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushuone Pioni

Nyt on ripset kestotaivutettu ja värjätty. Ripsien kestotaivutus ja värjäys teki ripsistä näyttävämmät ja silti tosi luonnolliset. Aamulla silmät näyttävät tuikkivilta ja ilme on paljon freesimpi.

Kauneushuone Pioni on mulle tuttu paikka ja olen ollut tosi tyytyväinen palveluihin. Omistaja Anu on ihana ihminen ja hänen kanssa on kiva höpistä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Musta tuntui heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien siltä, että olisimme tunteneet jo pitkän aikaa. Anu on rautainen ammattilainen ja kauneushoitolalla on toimipisteet Lohjan asemalla, Lohjan Virkkalassa ja Nummelassa.

Pioni

Pioni

Mulle ripsien kestotaivutus tehtiin Virkkalassa kauniissa vanhassa kivitalossa. Toimipiste sijaitsee Virkkalan keskustassa Virkkalantiellä.

Pioni

Kestotaivutukseen on hyvä mennä ilman silmämeikkiä, jotta runsaan meikin puhdistus ei kostuta liikaa ripsiä ja näin ollen tulos ei ole välttämättä toivotunlainen.

Kauneushuone Pionista saa ripsien kestotaivutuksen lisäksi ripsienpidennykset, geelilakkaukset, rakennekynnet, kulmien laminoinnin, sokeroinnit sekä kosmetologipalvelut.

Pioni

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus

  • ensin ripset puhdistetaan
  • valitaan muotin koko ja kaarevuus (mulle laitettiin suoraan ylöspäin taipuvat ripset)
  • ripset kiinnitetään muottiin liiman avulla
  • tämän jälkeen laitetaan taivutusaine, joka vaikuttaa noin 10-20 minuuttia ripsistä riippuen
  • sitten vielä hoitoaine, joka vaikuttaa 10 minuuttia
  • lopuksi ripset värjätään
  • hoito vie aikaa noin 45-75min

Taivutettuja ripsiä ei tule kastella 24 tuntiin eikä käyttää ripsiväriä 48 tuntiin. Tarkemmat kotihoito-ohjeet saa mukaan käsittelyn jälkeen.

Pioni
Ripset ennen taivutusta

Pioni
Taivutuksen jälkeen

Olipas ihanan rentouttava ja mukava makoilla pitkästä aikaa hemmoteltavana. Kiitos Venlalle ammattitaidolla tehdystä kestotaivutuksesta. Lopputulos on kaunis, kiitos myös Anu ja Kauneushuone Pioni.

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushuone Pioni

2 kommenttia

  1. lillamy kirjoitti:

    Onpa viihtyisän näköinen paikka ja ihana lopputulos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *