Hae
Sydän vähän kallellaan

Tuleva Brain Relief-hoitaja ja koulupäivät Jyväskylässä

Jiiihaaa nyt on pieni ihminen aivan innoissaan uuden oppimisesta. Koulupäivät Jyväskylässä olivat huikeat. Opin niin paljon ja nyt kotona harjoitteluhoitoja miehelle ja lapsille tehdessä olen ollut aivan hämmästynyt kuinka hyvin muistan otteet hoidon aikana ja vieläpä musiikin tahtiin suht oikeaan aikaan. Koulupäivät opettivat aivan valtavasti ja nyt on todistus alkeiskoulutuksesta kädessä ja saan tehdä harjoitteluhoitoja puoleen hintaan.

Hierontapöytä on saapunut

Tilasin heti koulupäivien jälkeen hierontapöydän, jota opettajat suosittelivat. Se on nyt saapunut ja on ollut mahtavaa päästä kunnolla hommiin omalla pöydällä. Brain Relief-hoidossa pöytä on hyvä olla leveämpi kuin perus hierontapöytä ja pöydässä on alla ylimääräinen reikä, josta pääsee hoitamaan rangan ympärystä. Myös päänalunen on pehmeämpi kuin normaalissa hierontapöydässä.

Brain Relief

Opiskelu jännitti

Meillä oli kuuden oppilaan ihana pieni ryhmä ja kaksi opettajaa. Koulua oli kolmena päivänä ja uutta asiaa tuli valtavasti, mutta niin vaan se jäi hienosti mieleen, vaikka ensimmäisen koulupäivän jälkeen fiilikset oli sellaiset ettei tästä tule mitään. Mua jännitti jo esittelykierros ja tietysti se alkoi minusta. Mä olen ollut aina kova jännittämään tälläisiä eikä se näköjään helpota, vaikka ikää on tullut. Hoitoa tehdessä kädet hikosivat ja etenkin viimeisenä päivänä opettajaa hoitaessa olin tosi jännittynyt ja tuntui, että pää meni aivan tyhjäksi ja olisin vain voinut juosta tilanteesta karkuun.

Kävimme hoitoa pienissä osissa läpi, ensin opettajat näyttivät mallia, toinen heistä hieroi ja toinen oli hierottavana ja sitten me opiskelivat hieroimme toisiamme. Olimme kolmen hengen ryhmissä, yksi hieroi, yksi oli hierottavana ja yksi katsoi ohjeista ja antoi neuvoja ja seurasi ja oppi tietysti katsomalla itsekin. Musiikki on iso osa hoitoa ja samaan aikaan musiikin soidessa opettajat kertoivat mikä ote tulee seuraavaksi ja demonstroivat käsillä mallia. Musiikki tempaisi opettajat kunnolla mukaansa ja välillä mua nauratti, kun katselin heistä mallia ja opettajat olivat ihan fiiliksissä. Hoitoa on erittäin ihana tehdä ja se rentouttaa ja saa hyvälle mielelle myös hoitajan.

Harjoittelu on lähtenyt hyvin käyntiin

Olen harjoitellut joka päivä hieman. Ainakin jonkun osion hoidosta. Täyspitkän 50 minuutin hoidon olen tehnyt vasta kahdesti, kerran Johnnylle ja kerran äidilleni. Äidiltä saama palaute oli aivan ihana. Tällä viikolla tulen hoitamaan ainakin siskoni ja kummitätini. Sisko onkin mahtava saada hoidettavaksi nyt kun taidot ovat karttuneet. Hänen kanssa, kun olen alusta asti harjoitellut ja testaillut otteita. Nyt saan tehdä siskolle täyden hoidon ja olen ihan fiiliksissä tästä ja odotan jo hänen palautetta koko hoidosta.

Yrittäjäopinnot

Tällä viikolla osallistun kahteen yrittäjäinfoon. Toisessa käydään läpi liikesuunnitelman tekoa ja toisessa saa opastuksen yrittäjyydestä, yrittäjäksi ryhtymisestä sekä neuvoja liikesuunnitelman laatimiseen sekä tukien hakemiseen. Näillä pääsen hyvin alkuun. Olen tosi innoissani kaikesta, mutta kaikista tärkeintä on harjoitella hoidon tekemistä.

Kerrassaan upea hoito

Brain Relief-hoito on kehitetty Suomessa ja sen tavoitteena on syvä rentoutuminen. Hoidettava on selällään hoitopöydällä koko hoidon ajan, jotta rentoutumisen teho maksimoituu. Hoidossa ollaan normaaleissa sisävaatteissa. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluu monenlaisia painalluksia, venytyksiä ja sivelyitä, sekä pyörittäviä, hankaavia, pöyhiviä ja rapsuttavia otteita, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Olen niin onnellinen, että lähdin opiskelemaan juuri tätä. Tämä on ihan mun juttu! <3

6 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta. Onko sinulta mahdollisuus varata hoitoa? 😊

  • nuusku kirjoitti:

   Juu ilman muuta <3 Mainostan kyllä täällä blogissa, kun alan ottaa asiakkaita vastaan, ehkä parin viikon päästä 🙂

 2. Suvi kirjoitti:

  Ooh tuo kuvailu kuulosti jo niin mukavalta että täytyy kyllä käydä kokeilemassa jossain!

 3. lillamy kirjoitti:

  Vau! Tosi mielenkiintoista, kuulostaa aivan ihanalta. Haluan kyllä kokeilla tätä, voi että kun asutaan vähän kaukana, muuten varaisin ajan heti kun alat ottaa asiakkaita vastaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *