Hae
Sydän vähän kallellaan

9-vuotta kotiäitinä ja nyt opiskelemaan

Brain Relief

Unelmia kannattaa tavoitella ja haaveilu on hyvästä. Mä olen ollut jo useamman vuoden sitä mieltä etten tule luultavasti palaamaan enää sairaanhoitajan töihin. Hieno ammatti, mutta äärimmäisen raskas ja vastuu hirvittävä. Mä en halua tehdä töitä hirmuisen paineen alla enkä halua joutua miettimään työpäivää enää kotona. Hoitajana muistan, kun joskus mieli teki töitä vielä kotona ja se kuormitti aika tavalla.

Ihmisten kanssa haluan kuitenkin olla tekemisissä ja tehdä hyvää. Ja sen uusi ammattini mahdollistaa. Koulutus ei ole pitkä ja tulen saamaan upean ammatin ja pääsen harjoittamaan hieman erilaista hoitotyötä. Minusta tulee Brain Relief-hoitaja.

Hoito tarjoaa rasittuneille aivoille rauhaa keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Erityisen hyvin hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Tätä jos jotain ihmiset tarvitsevat.

Viime aikoina moni on elänyt stressaavia aikoja koronan vuoksi. Toki stressiä voi olla elämässä paljon muutenkin. Nykypäivänä vaaditaan valtavasti ja ihmisten on vaikea pysähtyä.

Olen tosi innoissani opiskelusta ja koulu alkaa ihan pian, jo parin viikon päästä. Opiskelu tapahtuu etänä ja lähipäivät ovat syyskuussa.

Tarkoitus on alkaa yrittäjäksi ja koulusta saa apua ja neuvoja yrittäjyyteen. Vielä on auki missä tulen hoitoja tekemään, mutta aika näyttää sen. Pieniä suunnitelmia jo on.

Aloittaako muut opiskelut syksyn tullessa? Mitä lähdette opiskelemaan?

 

4 kommenttia

  1. Eija kirjoitti:

    No wau!!! Onnea rohkeasta päätöksestä Kuulostaa tosi kiinnostavalta ja sinulle sopivalta. Sitä paitsi yrittäjän työ mahdollistaa joustavammat työajat lasten kannalta (ellei se ole perheen ainoa tulonlähde). Upeaa että lähdit toteuttamaan unelmaasi myös ammatin kannalta.

  2. MeniTunteisiinKaverinkinPuolesta kirjoitti:

    Just tänään luin toista sataa kommenttia eräästä mediasta, joiden pääpointti oli, ettei ahneille hoitajille euroakaan enempää liksaa.
    Että mitähän ******? Sanon vaan, että valmiuslakien, koulusulkujen, jäätävän sijaispulan ja henkensä kaupalla orjana raatamisen lisäksi tässä maassa on vielä tapana häpäistä ne ihmiset, jotka ovat koko koronapaskaa hoitaneet.

    Mutta onneksi poliitikot hierovat jo käsiään, että mistä maasta kärrätään tänne lisää ”käsipareja”, jotka asuvat parakeissa ja syövät joko leipäjonoista tai hävikkiruokaa.
    Sairaanhoitajien alanvaihto- aikomus on pystysuorassa kurvissa ylös, mutta sehän ei kansaa eikä päättäjiä hetkauta.

  3. lillamy kirjoitti:

    Onnea, rohkea päätös mutta kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ? mä jään loppuvuodesta äitiyslomalle, jännittää ja odotan innolla tulevaa ❤️

  4. pm kirjoitti:

    Vautsi kuulostaa huippuhyvältä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *