Hae
Sydän vähän kallellaan

Äidin kanssa perinteinen päiväreissu Porvoossa

Porvoo

Porvoo, meidän monen kesän reissukohde. Ihana olit tänäänkin. Vierailtiin Porvoossa mun äidin kanssa ja päivä oli oikein mukava. Kierreltiin kaikessa rauhassa kauniita sisustusputiikkeja ja nähtiin paljon kaikkea ihanaa. Muutaman huonekalun olisin voinut kotiuttaa, niin ihania vanhoja kalusteita. Oli senkkiä, kukkapöytää, tuolia sun muuta. Lopulta kävi kuten viime kesänä. Ostettiin molemmat äidin kanssa vain muutamat jutut. Mä ostin yhden tekokukan ja seinälle puusta tehdyn sydänkoristeen. Äiti osti mun pikkuveljelle perunan, joka toimii perunanpesijänä. Voi luoja, veli on varmasti onnellinen 😉 Perunan lisäksi äiti osti lapsenlapsille tikkarit ja töihin namia.

Porvoo

Porvoo

Porvoo

Porvoo

Käytiin aamupalalla samassa kahvilassa, johon ihastuttiin viime kesänä. Istuttiin vieläpä samassa pöydässäkin. Ravintolaa sentäs vaihdoimme ja hyvät ruuat oli, vaikkakin pienet. Mä olisin voinut syödä kolme samanlaista annosta, jotta olisin tullut täyteen.

Porvoo

Porvoo
Valinnanvaikeus!

Porvoo

Porvoo

Porvoo

Porvoo

Tällä kertaa lähdimme kotimatkalle jo kahden jälkeen ja olimme hieman hämmästyneitä, että kello oli vasta niin vähän. Viimeksi muistan, että viihdyimme Porvoossa iltaan asti. Ehkäpä Porvoo on nyt aika nähty, sillä tämä taisi olla mulle jo kuudes päiväreissu sinne. Ensi kesänä mietimme reissukohteeksi Turkua. Saa vinkata, jos on jotain muuta hyvää ideaa mihin äidin kanssa menisimme ensi kesänä 🙂

Edellisestä Porvoo reissusta voit lukea tästä.

 

2 kommenttia

  1. lillamy kirjoitti:

    Ihana perinne, että lähdette yhdessä reissuun ❤️ En oo ikinä käynyt Porvoossa, mutta kiinnostaisi kyllä. En tykkää ns. liian hienoista ravintoloista sen takia, että haluan että maha tulee täyteen ja oon aika kova syömään 😂 mutta herkulliselta ruoka kyllä tosiaan näyttää! Ja Turku on kiva kesäkaupunki 😉

  2. Hanna kirjoitti:

    Ehdotan Loviisan kautta Kotkaan ens kesälle. Ihastuin tänä kesänä Haminaan, mutta se on aika kaukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *